ASISTENȚĂ TOPOGRAFICĂ ÎN ȘANTIER

Galileo Topo oferă asistenţă topografică în şantier pentru construcţii civile, industriale, pentru lucrări de infrastructură şi lucrări speciale.

Echipa Galileo Topo este pregătită pentru orice tip de şantier de dimensiuni mici sau mări.

Topografia în şantier ajută execuţia să execute exact şi precis planurile de proiectare astfel proiectul de la schiţe devenind realitate.

Echipa topografică Galileo Topo este prima la teren pentru realizarea studiului topografic, iar în urma proiectării vom materializa proiectul în realitate. Cu siguranţă este nevoie de trasarea săpăturii, amplasarea în teren a construcţiei, a trasarea axelor şi a stâlpilor de rezistenţă pentru o verticalitate perfectă astfel stâlpii aliniindu-se

Galileo Topo are o bogată experienţă în zona de infrastructură încât timpul să devină principalul profit. Cu ajutorul tehnologiei moderne şi a planurilor 3D utilajele vor merge conform planurilor astfel având o eficienţă ridicată. Tehnologia 3D în infrastructură reduce foarte mult timpul de execuţie şi pierderile obţinând mari progrese. Utilajele ghidate prin modelul 3D sunt conectate la aparate topografice (staţii totală, gps-uri topografice), iar modelul 3D a stratului făcut de un topograf.

Cartea tehnică pentru fiecare constricţie conţine procese verbale întocmite de topografi pentru trasare şi verificarea diverselor elemente. Galileo Topo având personal autorizat întocmeşte procese verbale de trasare, verificare şi întocmirea documentaţiei pentru deconturi (Situaţii de lucrări)

Fiecare proiect are particularităţi diferite şi echipa Galileo Topo ajută la succesul proiectului.

Sunaţi acum la +4 0766 546 388 sau office@GalileoTopo.ro pentru a intra în legătura cu noi.

error: Copyright ©2024 Galileo Topo! Content is protected !!