Termeni și condiții

Termeni si conditii ai Galileo Topo SRL

 1. Introducere
  Bine ați venit pe site-ul Galileo Topo SRL. Prin utilizarea site-ului nostru, sunteți de acord să respectați termenii și condițiile prezentate mai jos. Vă rugăm să citiți cu atenție acești termeni și condiții înainte de a utiliza site-ul nostru.
 2. Descrierea serviciilor
  Galileo Topo SRL oferă servicii de topografie, cartografie, fotogrammetrie și geodezie. Site-ul nostru oferă informații despre aceste servicii, precum și despre produsele și echipamentele pe care le utilizăm pentru a le oferi.
 3. Drepturile de autor și proprietatea intelectuală
  Toate drepturile de autor și proprietatea intelectuală referitoare la conținutul site-ului Galileo Topo SRL, inclusiv textul, grafica, fotografii, imagini, sunete, clipuri video și alte materiale sunt deținute de Galileo Topo SRL sau de terți autorizati. Nu aveți permisiunea de a utiliza aceste materiale fără acordul scris al Galileo Topo SRL.
 4. Utilizarea site-ului
  Prin utilizarea site-ului nostru, vă angajați să nu încălcați nicio lege sau regulament aplicabil și să respectați drepturile de autor și proprietatea intelectuală ale Galileo Topo SRL și ale altor terți. Nu aveți permisiunea de a utiliza site-ul nostru în niciun mod care ar putea dăuna reputației Galileo Topo SRL sau ar putea afecta utilizarea altor utilizatori.
 5. Limitări de răspundere
  Galileo Topo SRL nu oferă nicio garanție cu privire la acuratețea sau integritatea informațiilor prezentate pe site-ul nostru. Utilizați informațiile de pe site-ul nostru pe propria răspundere. Galileo Topo SRL nu este responsabil pentru nicio pierdere sau daună directă sau indirectă, inclusiv pierderea de venituri, clienți, contracte sau alte pierderi comerciale, care ar putea rezulta din utilizarea sau imposibilitatea de a utiliza site-ul nostru.
 6. Modificări ale termenilor și condițiilor
  Galileo Topo SRL își rezervă dreptul de a modifica termenii și condițiile prezentate pe acest site în orice moment ți fără notificare prealabilă. Prin continuarea utilizării site-ului nostru după modificarea acestor termeni și condiții, sunteți de acord să respectați termenii și condițiile actualizate.
 7. Legea aplicabilă
  Termenii și condițiile prezentate pe acest site sunt guvernate și interpretate în conformitate cu legile din România. Orice dispută care poate surveni în legătura cu site-ul nostru va fi soluționată în mod exclusiv prin intermediul instanțelor judecătorești competente din România.
 8. Contact
  Dacă aveți întrebări sau nelămuriri cu privire la acești termeni si condiții, vă rugăm să ne contactați prin intermediul formularului de contact de pe site-ul nostru.
error: Copyright ©2024 Galileo Topo! Content is protected !!