LOCALIZARE IMOBILE

Înțărușare/Trasare limite teren

Galileo Topo oferă servicii de întăruşare/trasare a limitei de teren cu precizie ridicată.

În momentul în care dumneavoastră achiziţionaţi un teren, doriţi să transpuneţi proiectul în realitate, să verificaţi exact amplasarea terenului în realitate Galileo Topo vă ajută cu întăruşarea/trasarea limitei imobilului.

Cum ştiţi că cel care v-a arătat terenul este cel din documente? La Galileo Topo având personal specializat ANCPI avem acces la baza de date naţională de cadastru şi carte funciară. Pentru dumneavoastră vom interoga baza de date identificând exact terenul şi coordonatele lui. Ulterior vom merge în teren şi îl vom marca cu picheţi pentru întăruşare/trasarea terenului. După execuţie vă vom transmite un proces verbal de trasare în care regăsiţi coordonatele Stereografice 1970.

Galileo Topo vă pune la dispoziţie gratuit un software ce permite identificarea terenului pe hartă cu ajutorul coordonatelor Stereografic 1970.

Pentru întăruşare/trasare teren contactaţi-ne la office@GalileoTopo.Ro sau +4 0766 546 388 oriunde în România. Acoperim judeţele Ilfov, Călăraşi, Dâmboviţa, Giurgiu, Ialomiţa, Prahova şi oriunde aveţi nevoie de noi.

Harta Google
error: Copyright ©2024 Galileo Topo! Content is protected !!