CONTACT

Contactați Galileo Topo pentru servicii complete de topografie și cadastru pentru proiecte de construcție și dezvoltare imobiliară din București și împrejurimi. Suntem mereu pregătiți să vă ajutați cu soluții personalizate și eficiente pentru nevoile dvs. de topografie și cadastru.

Pentru a ne contacta, aveți la dispoziție mai multe opțiuni:

  • Telefon: sună la numărul de telefon +40 766 546 388 pentru a discuta direct cu unul dintre specialiștii noștri în topografie și cadastru. Acesta vă poate oferi informații despre serviciile noastre și vă poate ajuta să programați o întâlnire sau să vizitați la șantier.

  • Formular de contact: completează formularul de contact de mai jos. Unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde în cel mai scurt timp posibil.

  • E-mail: trimite un e-mail la adresa contact@galileotopo.ro pentru orice întrebări sau informații suplimentare despre serviciile noastre de topografie și cadastru.

  • Vizită la birou: Ne puteți vizita la biroul nostru din București, la adresa Str. Zizin, Nr. 7. Aici puteți discuta direct cu unul dintre specialiștii noștri și puteți afla mai multe despre serviciile noastre.

Indiferent de metoda de contact aleasă, suntem mereu disponibili pentru a vă ajuta și a vă oferi cele mai bune soluții pentru nevoile dvs. de topografie și cadastru. La Galileo, vă oferim servicii de cea mai înaltă calitate și ne asigurăm că sunteți mulțumiți.

    error: Copyright ©2024 Galileo Topo! Content is protected !!