DESPRE NOI

                   Bine ai venit în inima echipei Galileo Topo.

   Echipa din spatele proiectelor susţinute de Galileo Topo este formată din ingineri geodezi cu experienţă diversificată, topografi autorizat, personal de birou şi teren pasionat de topografie şi geodezie.

     Domeniile noastre de activitate de cadastru şi intabulare, ridicări topografice, planuri de amplasament, asistenţă topografică în şantier, planuri 3D, calcule de volume, urmărirea comportării în timp a construcţiilor, recepţii tehnice pentru studii de fezabilitate, proiectul DALI şi întocmire documentaţiilor pentru situaţii de lucrări, pe fiecare din specializare avem personal cu experienţă, autorizat ANCPI dispus să vă ajute şi să vă îndrume pentru succesul proiectului.

   Pentru fiecare proiect de dimensiuni mici sau mări ni-l vom însuşi şi vă vom ajuta cu expertiza şi experienţa noastră.

  Fiecare departament din cadrul societăţii va identifica nevoile şi vom duce proiectul la bun sfârşit.

   Echipamentele deţinute de societatea Galileo Topo sunt moderne, achiziţionate recent, cu cele mai noi tehnologii. De la staţii totale robotizate, nivele de precizie ridicată, GPS-uri specializate de precizie ridicare şi drone vom eficientiza munca şi vom reduce costurile pentru dumneavoastră.

  Pentru a ne cunoaşte vă invităm la sediul din Bucureşti, Strada Zizin nr. 7 sau ne puteţi contacta la office@GalileoTopo.ro sau        +4 0766 546 388

Echipa

error: Copyright ©2024 Galileo Topo! Content is protected !!